Voedselveiligheid

Globalisering is aan het toenemen en toeleveringsketens worden steeds complexer. Hierdoor is het essentieel om te beschikken over het juiste managementsysteem voor voedselveiligheid, dat gecertificeerd wordt door een erkende instantie met een wereldwijde reputatie.

Lloyd's Register is al meer dan twee decennia actief binnen de voedingssector. Binnen deze sector wordt meegewerkt aan de ontwikkeling, formalisering en verbetering van normen voor voedselveiligheid, waaronder HACCP, ISO 22000, BRC, IFS, Riskplaza, FSSC 22000 en ISO/TS 22002 (voorheen PAS 220). Onze voedselveiligheid experts werken actief samen in wereldwijd toonaangevende comités zoals het ISO 22000 Technical Committee, het European Accreditation Board’s Food Committee, de Foundation for Food Safety Certification en het Global Food Safety Initiative’s (GFSI) Technical Committee.

Samen met u zoeken onze experts naar oplossingen die de risico’s in uw toeleveringsketen helpen identificeren en beperken. Hierdoor wordt de voedselveiligheid beter gegarandeerd en kan de traceerbaarheid worden verbeterd. 


Arbo en veiligheid - iso 45001

Hoe zorg je als voedings-middelenbedrijf dat je integer opereert?

Thomas Zwiers legt in het VMT artikel uit waarom het hebben van een goede bedrijfscultuur cruciaal is.