Marine

Lloyd's Register is wereldwijd gekend in het beoordelen en classificeren van schepen, systemen en componenten. Uitgangspunt van onze werkzaamheden is het bevorderen van veiligheid en kwaliteit in alles wat we doen.

We werken nauw samen met scheepseigenaren, werven en rederijen en bieden innovatieve en waardevolle oplossingen in de ontwerpfase, bouwfase, in servicefase en afbouw van schepen. Wij kennen uw sector als geen andere, en ook onze Lloyd's Register management systemen dienstverlening is optimaal afgestemd op de ontwikkelingen in de maritieme supply chain.

Lloyd's Register heeft een uitgebreide groep assessors die hun basis hebben in de maritieme techniek en daarnaast grote ervaring in moderne management systemen. In nauwe samenwerking met LR Marine biedt Lloyd's Register full service management systeem certificering op alle belangrijke thema's:

  • Duurzaamheid en Milieuzorg: ISO 14001, ISM-certificering en validatie non-financiële jaarverslaggeving
  • ARBO: OHSAS 18001 en VCA certificering
  • Security: ISPS en ISO 28000 certificering
  • Kwalitetsverbetering: ISO9001 certificering, Interne auditors trainingen en Lead Auditor trainingen en ISM training
  • Risk Management: LR's unieke Integrator verificatie services
  • Supply Chain Management: maatwerk supplier evaluation systemen via Lloyd's Register Projects

Marine

Normen met betrekking tot de sector Marine

Overzicht normen Marine

Bekijk alle normen

ISO 9001 - Kwaliteitsmanagement

Internationaal meest gekende norm die richtlijnen en tools bevat voor kwaliteitsmanagement. De ISO 9001 wordt toegepast door meer dan één miljoen bedrijven en organisaties in ruim 170 landen.

Trainingen Marine

Lloyd's Register biedt een groot aantal trainingen en opleidingen voor de klanten in de Marine sector, zodat u uw managementsysteem effectief inricht.

Overzicht trainingen Marine Lloyd's Register

Bekijk totaaloverzicht trainingen