LRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risicoLRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risico


Opleidingen en Trainingen

Opleidingen en Trainingen

Lloyd’s Register helpt de belangrijkste human resources professionals, training en opleidingsinstituten in Nederland met een uitgebreide certificatie en toetsingsdienstverlening. LRQA, Cedeo, Cpion en Certiked VBI hebben de krachten gebundeld om deze sector optimaal te bedienen.

Naast certificering van kwaliteitsmanagement door LRQA biedt Lloyd’s Register deze sector dus ook de gespecialiseerde diensten van:

Certiked VBI is sinds 2003 door het NVAO erkend en voert beoordelingen uit van master- en bacheloropleidingen bij Hogescholen en Universiteiten.
www.certiked-vbi.nl

Cedeo, is dé onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt.
Cedeo:

 • voert klanttevredenheidsonderzoek uit onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector

 • certificeert op basis van de resultaten

 • beheert het register van HR-dienstverleners met een nieuw of vernieuwd Cedeo-keurmerk

 • verzorgt de voorlichting over en promotie van het Cedeo-keurmerk en de waarde daarvan voor gecertificeerde organisaties

www.cedeo.eu


CPION is het landelijk aanspreekpunt voor zowel de onderwijs aanbieders als voor de afnemende markt van cursisten en hun beroepsorganisaties. Daarnaast is CPION een vraagbaak voor personeelsfunctionarissen, die als opleidingsinkoper vaak (mede) bepalen welke werknemer welke opleidingen kan volgen.
www.sphbo.nl

Certificatie en ProjectsDienstenoverzicht Certificatie en Projects

 • ISO 9001 kwaliteitsmanagement

  Een ISO 9001-certificering laat zien dat uw organisatie voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement

 • OHSAS 18001

  Internationale eisen arbomanagement systeem.

 • GMP+ FSA schema

  Certificatieschema diervoedersector.

 • TAPA Freight Security Requirements

  De TAPA FSR standaard is opgezet om het hoofd te bieden aan de toenemende bedreigingen waarmee de handels-, transport- en logistieke organisaties worden geconfronteerd.

 • SQAS

  Kwaliteits- en veiligheidsmanagement systemen van logistiek dienstverleners in de chemische sector, opgebouwd uit verschillende modules, Core, Transport Service, Tank Cleaning, Warehouse, Rail, ESAD.

pagina 1 van 4
    1   2   3   4    Volgende

TrainingDienstenoverzicht Training