LRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risicoLRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risico


Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Landingspage van de gezondheidszorg sector

Organisaties in de gezondheidszorg werken zeer actief aan verbetering van hun managementsystemen.  De uitdagingen zijn dan ook groot; steeds strengere wet- en regelgeving, complexere behandelmethoden en hogere eisen vanuit verzekeraars en patiëntenvertegenwoordiging als het gaat om kwaliteit en efficiency.

Juist daarom kunnen goede audits en toetsingen door professionele auditoren het verschil maken.

Onze auditoren hebben langjarige werkervaring in uw sector, maar zijn daarnaast uitgebreid opgeleid én dag in dag uit actief als auditor bij vele organisaties. Auditten is voor hen niet een bijrol of leuke extra activiteit, het is hun vak om zorgorganisaties door te lichten, professioneel te rapporteren en hen te helpen hun systemen verder te verbeteren.

Naast een integrale HKZ dienstverlening kan LRQA u ook op vele andere gebieden ondersteunen. Zo is LRQA de eerste certificeerder, die een NTA 8009 erkenning heeft verleend aan de Maastro Kliniek. LRQA is betrokken bij de eerste HKZ trajecten voor Patiëntveiligheid (VMS). Wij kunnen u daarover up to date informeren. LRQA heeft al diverse NEN 7510 toetsingen uitgevoerd, veelal gevraagd door introductie van het Electronisch Patientendossier.

Onze experts van LRQA Projects helpen de bestuurders van zorginstellingen om hun risicomanagement verder te professionaliseren. Met onze LRQA Gap-analysis kunnen de experts van LRQA Projects u voorbereiden op een certificatietraject. Ook helpt LRQA om (auditoren in) uw organisatie te professionaliseren via bijvoorbeeld de training ‘faciliteren van verbetertrajecten’, de ‘balanced score card’ training en de specifieke en unieke ‘HKZ Lead Assessor training’.

Geïnteresseerd in GAP-Analyses? Klik hier voor informatie.

Geïnteresseerd in NEN 7510? Klik hier voor informatie.

Certificatie en ProjectsDienstenoverzicht Certificatie en Projects

 • ISO 9001 kwaliteitsmanagement

  Een ISO 9001-certificering laat zien dat uw organisatie voldoet aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement

 • OHSAS 18001

  Internationale eisen arbomanagement systeem.

 • HKZ

  Duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn met HKZ

 • ISO 13485

  Kwaliteitmanagementsysteem voor producenten van medische hulpmiddelen.

 • NEN 7510

  Informatiebeveiliging in de zorg

pagina 1 van 3
    1   2   3    Volgende

Training

Zorgsector