Workshop Topmanagement & ISO 9001:2015

Wat kunt u, als Directie en hoger management, verwachten van de nieuwe ISO 9001:2015 norm? Wat zijn de voordelen van het (her)inrichten van uw organisatie naar deze nieuwe norm? Welke stappen zijn nodig om aan de nieuwe eisen te voldoen? Wat eist de norm daarbij van u op gebied van leiderschap en commitment?

In deze workshop wordt u in korte tijd bijgepraat over de wijzigingen in de ISO 9001:2015 norm. U leert hoe deze norm u helpt om nog succesvoller te ondernemen. U bent zich veel bewuster van de bedoeling van deze norm en van uw eigen kwaliteitsmanagementsysteem. U weet de context van uw organisatie beter te vertalen naar uw strategische en operationele processen.

Voor wie?

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor u als lid van Directie of hoger management van uw organisatie, die vooral aan het ondernemen is en niet dagelijks bezig is met het kwaliteitsmanagementsysteem van uw organisatie. U krijgt inzichten en specifieke handvatten benodigd om uw organisatie met behulp van de nieuwe ISO 9001:2015 norm naar een nog hoger niveau te leiden, waarbij uw kwaliteitsmanagementsysteem een effectief middel is in plaats van een doel op zichzelf.

Wat komt aan bod?

  • Interne en externe issues en de invloed op de strategie van uw organisatie
  • Wat betekenen de wensen en eisen van uw stakeholders voor de strategie van uw organisatie?
  • Hoe bepaalt u uw risico’s en kansen en vertaalt u deze naar uw processen?
  • Wat is de rol van Directie en hoger management (u dus!) in de nieuwe norm?
  • Wat zijn tips en tricks voor een succesvolle transitie?

Aanpak

De workshop is doelgericht en praktisch. Er wordt uiteraard stilgestaan bij de eisen van de ISO 9001:2015 norm, maar er wordt vooral ingezoomd op de vertaling van deze eisen naar de strategische en operationele processen van uw eigen organisatie. Interactie en inspiratie staan daarbij centraal.

Deze training is kort en krachtig. Op 31 oktober geven we de training  van 09.00 uur tot 12.00 uur. Ook is er een mogelijkheid deze training in de  avond te volgen, op 22 november kunt u deze volgen van 19.30 uur tot 22.00 uur

LRQA Trainers illustration

Uw eerste stap naar de transitie

Wij bieden wereldwijd praktische opleidingen voor klanten in verschillende talen, geleid door getrainde en gekwalificeerde trainers, met ervaring aangaande verschillende soorten onderwerpen die nieuw zijn of aanzienlijke wijzigingen in ISO 9001:2015 vormen.

Building illustration - NST Campaign

Alle open trainingen van Lloyd's Register kunnen ook in-company worden aangeboden. Tevens bieden wij hierbij trainingen voor specifieke onderwerpen om uw organisatie te helpen bij het invoeren van de veranderingen in ISO 9001:2015 die voor u het belangrijkst zijn.