ISO 9001:2015 - De QA-manager 2.0!

De nieuwe kwaliteitsnorm vraagt om een veranderende rol van de QA-manager’

De ISO 9001:2015 norm stelt niet alleen nieuwe eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem, maar ook aan de steeds veranderende rol van de QA-manager. U zult vast herkennen dat u vandaag nog meer een business partner voor de collega’s op alle niveaus in de organisatie bent: gesprekspartner van directie en topmanagement bij het vaststellen van beleid, context en doelstellingen, motivator van leidinggevenden en medewerkers in het klantgericht handelen, coach voor teams bij het continu verbeteren van hun processen. Dat vereist niet alleen kennis van de ISO-norm, maar vaardigheden op het gebied van presenteren, adviseren, beïnvloeden, faciliteren en coachen. Wij bieden u de mogelijkheid uw kennis, ervaring en vaardigheden als QA-manager nieuwe stijl, de QA-manager 2.0 verder te ontwikkelen!

Voor wie?

Voor QA-managers die verantwoordelijk zijn voor de implementatie en het verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen hun organisatie op basis van ISO 9001:2015. Basiskennis van deze ISO-norm is niet vereist maar wel gewenst.

Wat komt er aan bod?

  • Wat betekenen de veranderingen in de ISO 9001:2015 norm voor uw rol als QA-manager?
  • Hoe levert u maximale toegevoegde waarde voor uw organisatie?
  • Hoe enthousiasmeert u de directie, managers en medewerkers binnen uw organisatie voor de nieuwe norm? Hoe gaat u om met weerstand?
  • Hoe kunt u uw eigen invloed en effectiviteit vergroten?

Aanpak

Deze workshop is zeer interactief. Na een korte inleiding gaat u gedurende deze dag individueel en in groepsverband aan de slag om effectief invulling te geven aan uw veranderende rol als de QA-manager 2.0. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van filmfragmenten, opdrachtkaarten en rollenspelen. Om voor iedereen het maximale rendement uit deze dag te halen is de groepsgrootte beperkt tot 8 personen.

Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
Regio Zuid Nu inschrijven
Regio Midden Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven