Verkorte Lead Auditor Training ISO 14001:2015

Verkorte Lead Auditor Training ISO 14001:2015

Bent u al lead auditor? Vergroot dan in slechts 3 dagen uw kennis en audit vaardigheden voor het auditen van milieuzorgsystemen. Dit is een intensieve en praktische training met als doel zowel intern als extern te kunnen auditen én auditteams binnen milieumanagement leiding te geven.

Deze 3-daagse training behandelt alle aspecten van systematisch milieumanagement en leidt op tot milieu-auditor. Als deelnemer leert u de basisvaardigheden voor milieuaudits en de bijbehorende activiteiten. De verkorte lead auditor training is zeer intensief en praktisch ingericht. In de 3 dagen wordt geoefend met realistische cases uit de praktijk. Hierbij zorgen wij er natuurlijk voor dat alle facetten van het (externe) audit vak aan bod komen. Daarnaast is de training IRCA gecertificeerd. De training sluiten we daarom af met het officiële examen. Als u geregistreerd wilt worden bij de IRCA moet u zowel het praktijkgedeelte als het examen met goed gevolg afronden.

Voor wie is de Verkorte Lead auditor Training ISO 14001:2015?

Voor iedereen die al met succes een andere (IRCA) lead auditor training gevolgd heeft. Én als u nu ook geregistreerd wilt worden als milieu auditor of IRCA lead auditor. Voldoet u hier niet aan? Dan raden wij u aan de reguliere (5-daagse) lead auditor training ISO 14001:2015 te volgen. Of neem even telefonisch contact met ons op via 0102018445. Wij adviseren u natuurlijk graag!

Vereiste voorkennis

Zowel de IRCA als wij vinden het belangrijk dat onze deelnemers een bepaalde voorkennis hebben voordat zij starten aan deze verkorte training. Van u als deelnemer verwachten wij daarom:

  • dat u een met succes afgeronde (IRCA) Lead auditor training of vergelijkbare training heeft gevolgd;
  • enige jaren relevante werkervaring en bekendheid met ISO 14001:2015 en bijbehorende principes en concepten;
  • ruime ervaring op het gebied van auditen van management systemen;
  • ervaring met het vaststellen van milieu aspecten.

Wat komt aan bod?

  • Het doel, de bedoeling en de belangrijkste vereisten van ISO 14001 en overeenkomsten met ISO 9001
  • De interpretatie en praktische toepassing van ISO 14001:2015;
  • De praktische gevolgen van de belangrijkste onderdelen van de Nederlandse milieuwet- en regelgeving en de verwerking hiervan in het managementsysteem;
  • Het auditproces vanaf voorbereiding tot en met de uiteindelijke opvolging van de genomen maatregelen;
  • Uw rol als (lead) auditor.

Volgende stap

  • Individuele coaching

Examen en aanwezigheidsplicht

De IRCA stelt een 100% aanwezigheidsplicht voor deze training. Voor de overige eisen vanuit de IRCA verwijzen we u graag naar hun website: www.irca.org

Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
BCN Capelle aan den IJssel Nu inschrijven