Transitie Training van ISO 22000 naar FSSC 22000

Snel inzicht krijgen in wat de stap naar FSSC 22000 voor u betekent

Voor organisaties die levensmiddelen produceren, ISO 22000 hanteren als managementsysteem en een onafhankelijke norm willen hanteren die GFSI goedkeuring heeft, is FSSC 22000 de volgende stap.

Om de stap naar deze norm te ondersteunen organiseert Lloyd's Register Training Services deze ééndaagse training zodat u snel inzicht krijgt in wat de stap naar FSSC 22000 voor u betekent.

Voor wie?

De training is geschikt voor managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten en onderhouden van een managementsysteem voor voedselveiligheid dat moet voldoen aan de eisen van de FSSC 22000 en die ervaring hebben met een managementsysteem op basis van de ISO 22000 standaard.

Wat komt aan bod?

  • Samenhang van de standaarden gerelateerd aan de FSSC standaard
  • Inhoud van de ISO/TS 22002-1 standaard voor het basisvoorwaardenprogramma.
  • Specifieke aanvullende eisen van de FSSC 22000 standaard.
  • Interpretatie van de standaarden voor uw organisatie.

Standaarden

Tijdens de training zal veel gebruik gemaakt worden van alle bovengenoemde standaarden. Daar moet u dus wel de beschikking over hebben tijdens de training. Een afdruk van de aanvullende eisen van de FSSC 22000 standaard is opgenomen in het trainingsmateriaal.

Voor wat betreft de ISO/TS 22002-1 standaard ligt dat anders. Deze standaard is tegen betaling te verkrijgen bij de NEN (www.nen.nl). Indien u het op prijs stelt een origineel van deze standaard bij de training te ontvangen dient u dit bij de aanmelding specifiek te vermelden. De aanschafprijs wordt door ons dan aan u doorbelast.

Aan het eind van de training

Bent u in staat om de impact van FSSC 22000 voor uw organisatie in kaart te brengen. 

Overige trainingen die voor u interessant zouden kunnen zijn

  • Introductie ISO 22000
  • Transitie van HACCP naar FSSC 22000
Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
Regio Zuid Nu inschrijven