Introductietraining Voedselveiligheid

HACCP is een internationaal erkende norm waarmee de veiligheid van levensmiddelen in elke fase van het productie- en/of verwerkingsproces kan worden geborgd. Elke organisatie in de levensmiddelenbranche is verplicht om een HACCP-systeem operationeel te hebben. Deze cursus concentreert zich op de basisprincipes van de HACCP en de "Eisen voor een op HACCP gebaseerd voedselveiligheidssysteem (juni 2012)". Ook wordt tijdens deze ééndaagse cursus aandacht besteed aan de integratie van HACCP in een bestaand managementsysteem.

Voor wie is de Introductietraining Voedselveiligheid?

Deze praktische cursus is geschikt voor managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de opzet, de uitvoering en het onderhoud van een op HACCP gebaseerd voedselveiligheidssysteem.

Wat komt er aan bod?

  • De basisprincipes van de HACCP-criteria
  • De eisen voor een op HACCP gebaseerd voedselveiligheidssysteem
  • Integratie in het bestaande managementsysteem

Aan het eind van de Introductietraining Voedselveiligheid?

Bent u in staat om een op de HACCP-criteria gebaseerd managementsysteem op te zetten en te implementeren.

De volgende stap

  • Interne HACCP-audits
  • Introductiecursus ISO 22000
Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
Regio West Nu inschrijven
Regio Midden Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven
Regio West Nu inschrijven