Introductie Training ISO 22000 Voedselveiligheid

Introductietraining ISO 22000 Voedselveiligheid

ISO 22000 is de internationale norm voor voedselveiligheid. Deze norm is bruikbaar in de gehele voedselketen inclusief toeleveranciers van bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen en dienstverleners als schoonmaakbedrijven en uitzendbureaus.

Tijdens deze ééndaagse training leert u de uitgangspunten en vereisten van de ISO 22000 standaard en hoe u op een praktische wijze invulling kunt geven aan deze vereisten.

Voor wie?

De training is bedoeld voor managers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten en onderhouden van een managementsysteem voor voedselveiligheid en die daarbij de ISO 22000 standaard willen hanteren.

Wat komt er aan bod?

  • De basisprincipes van mangemenstystemen voor voedselveiligheid
  • De eisen van de ISO 22000 standaard
  • De toepassing van ISO 22000 in de voedselketen
  • De vertaalslag naar uw eigen managementsysteem voor voedselveiligheid.

Aan het eind van de Introductietraining  ISO 22000 Voedselveiligheid

Bent u in staat om uw bestaande voedselveiligheidssysteem te laten voldoen aan de ISO 22000 eisen.

Overige trainingen die voor u interessant zouden kunnen zijn:

  • Transitie van ISO 22000 naar FSSC 22000 (Wanneer u reeds bekend bent met de vereisten van de ISO 22000 standaard en uit wilt breiden naar de FSSC 22000 standaard voor levensmiddelenproducenten.)
  • Interne Audits Voedselveiligheid (Wanneer u de wilt leren auditten binnen uw eigen managementsysteem voor voedselveiligheid.)
Startdatum Einddatum Locatie Inschrijven
Regio Midden Nu inschrijven
Regio Midden Nu inschrijven