Het belang van Accreditatie

Certificeringsinstellingen zoals Lloyd's Register worden ook zelf beoordeeld en officieel goedgekeurd door accreditatie-instanties zoals UKAS, JAB, RvA. Dit kunnen nationale, regionale of internationale organisaties zijn. Wereldwijd erkennen meer dan 50 daarvan het werk van Lloyd's Register op het gebied van onder meer kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid.

Geaccrediteerd zijn bewijst dat we getoetst zijn op basis van internationaal erkende normen en het toont onze deskundigheid, onpartijdigheid en prestatievermogen aan. Hierdoor beschikken we over de nodige professionaliteit en expertise om audits uit te voeren. Werken met Lloyd's Register vermindert uw risico, omdat u weet dat u een uitstekende waarde krijgt en, nog belangrijker, dat u gaat werken met een certificeringsinstelling die u kunt vertrouwen.

Onze accreditatie in Nederland

RvA Nederland (C010) QMS, EMS, OHSAS, ISO 3834-2, AQAP, VCA, HKZ, NEN-EN 15224, CO2 and IVG (C278), ISO 3834-2

Internationale Accreditaties

De accreditaties van Lloyd's Register worden erkend door accreditatie-instellingen die geldig zijn voor een specifieke sector en geografische scope. Als u meer informatie wenst over onze accreditaties wereldwijd, kunt u terecht op de Lloyd's Register corporate website of kunt u contact opnemen met onze Lloyd's Register Business Centre.