Lloyd's Register Business Assurance

Lloyd's Register Business Assurance helpt u bij uw systeemmanagement en risicobeheersing, om de huidige en toekomstige prestatie van uw organisatie te verbeteren en te beschermen. Dit brede perspectief is vandaag de dag van vitaal belang, omdat vrijwel elk bedrijf actief is op de internationale markt.

Voldoen aan verwachtingen van stakeholders

Organisaties hebben uiteenlopende belanghebbenden, zoals aandeelhouders, klanten, leveranciers, toezichthouders en medewerkers. Al deze mensen willen en moeten weten of het bedrijf goed wordt geleid en beschermd wordt tegen risico’s. Een belangrijk onderdeel van de Business Assurance methode van Lloyd's Register is het bewijs aan stakeholders leveren dat hun belangen worden behartigd. Dat is de reden waarom certificering van Lloyd's Register zo’n groot voordeel biedt: het vertelt uw stakeholders dat u de allerhoogste normen hanteert. Bij Lloyd's Register controleren we niet alleen of systemen aan de eisen van de norm voldoen. 

We gaan een stap verder door ‘toegevoegde waarde’ te leveren, meer dan u van een conventioneel auditproces zou verwachten: 

  • een onpartijdige beoordeling waarop u kunt vertrouwen 
  • inzicht in de effectiviteit van uw systemen via de kennis en technische expertise van onze auditors 
  • verbeterde erkenning en geloofwaardigheid - Lloyd's Register is een merk dat wereldwijd vertrouwen geniet, met een portefeuille van internationaal toonaangevende klanten.

Wat maakt Lloyd's Register Business Assurance anders?

Wij stemmen onze audits af op uw bedrijf, de sector waarin uw bedrijf actief is, de volwassenheid en de doelstellingen ervan. Dat kan betekenen dat we u helpen certificering te behalen en afwijkingen vast te stellen. Of het kan betekenen dat we u helpen uw managementsystemen veel dynamischer en zinvoller te gebruiken. Het gaat erom wat nu, op dit moment belangrijk is voor uw organisatie.

We kijken naar wat het belangrijkste is

Lloyd’s Register Business Assurance richt zich tijdens de audits op de belangrijkste risico’s. We stellen systematisch vast met welke risico’s uw bedrijf wordt geconfronteerd. Dit stelt ons in staat om de audit zodanig aan te passen, dat het relevant is voor de volwassenheid en effectiviteit van uw huidige managementsystemen.

Hoe doen we dat?

Terwijl conformiteit de basis blijft van Lloyd's Register Business Assurance, verandert de audit door onze unieke methodologie in een sterk managementtool die de prestatie verbetert en beschermt. Door inzicht te krijgen in wat echt belangrijk is voor uw organisatie en stakeholders, helpen we u om uw managementsysteem en uw bedrijf te verbeteren. Bij de uitvoering van dit proces willen we: 

  • uw onderneming begrijpen
  • echte waarde leveren
  • de relatie laten zien tussen zakelijke doelstellingen en auditresultaten
  • prioriteiten toewijzen aan onze bevindingen

We spreken uw taal

We streven actief naar gesprekken met u, zodat we begrijpen wat het belangrijkste is voor u en uw stakeholders en zodat we ervoor zorgen dat we ons daarop aanpassen. We willen uw belangrijkste risico’s begrijpen, zodat we onze onderzoeksaanpak erop kunnen concentreren. U kunt er zeker van zijn dat onze auditors de taal van uw organisatie spreken en gewend zijn om dit soort zaken op een goede manier met het senior management te bespreken.