LRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risicoLRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risico


Over LRQA

Over LRQA

Over LRQA

LRQA is onderdeel van Lloyd’s Register Group uit Londen; een organisatie met als doel  het bevorderen van veiligheid in systemen en constructies in de wereld. Lloyd’s Register is al sinds 1760 wereldleider in onafhankelijke classificatie, certificering en inspectie van producten, diensten en systemen.

Onze activiteiten

LRQA staat voor Lloyd’s Register Quality Assurance. In Nederland is LRQA actief in:

LRQA heeft een uitgebreid pakket van professionele en onafhankelijke diensten, welke u ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van elk van uw managementsystemen. Vanaf de geboorte van het idee om een managementsysteem in te voeren tot aan het moment waarop het systeem volledig en optimaal geïntegreerd is in uw reguliere bedrijfsvoering, LRQA kan u tijdens elke fase van dienst zijn.

LRQA certificeert managementsystemen tegen de meeste gekende nationale en internationale normen en standaarden. Hiervoor is LRQA erkend door de Raad voor Accreditatie (RvA) (RvA-C010 en RvA-C278) alsmede door vele andere accreditatie instanties in de rest van de wereld.

LRQA onderscheid zich door:

Voor praktisch informatie over LRQA kunt u hieronder terecht. Onder Algemene Voorwaarden staan onze oude en huidige voorwaarden. Heeft u vragen voor een specifieke afdeling, dan vindt u onder Contact het directe nummer van deze afdeling. Komt u op bezoek of wilt u weten waar ons kantoor gelegen is, klik dan op Routebeschrijving.