Open inschrijvingen

Uw training wordt verzorgd op top locaties met goed uitgeruste voorzieningen voor de beste trainingservaring. Wij verzorgen de meeste ISO norm- en audittrainingen in Nederland, zodat de training altijd past in uw agenda

 

 

Kwaliteit

Workshop: QA-manager 2.0

Ontwikkel uzelf tot een QA-manager 2.0 in deze zeer interactieve workshop. | 1 dag | €675,-

Leangerichte interne audits

Deze manier van interne audit voegt een nieuwe dimensie toe aan uw auditmogelijkheden; het samen met uw collega’s onderzoeken van de kansen om de efficiency van de werkprocessen van uw organisatie en de klanttevredenheid significant te verbeteren

Voedselveiligheid

Intermediate HACCP training

Verkrijg inzicht om de HACCP technieken toe te passen bij het organiseren en beoordelen van voedselveiligheid. | 2 dagen | €965,-

Milieu

Energie

Informatiebeveiliging

Bekijk hier al onze trainingen met een open inschrijving

Arbo & Veiligheid

Introductietraining ISO 45001:2018

Een praktische vertaalslag van ISO 45001:2018. Tijdens deze ééndaagse training leert de deelnemer specifieke kennis die nodig is voor het opzetten van een arbomanagementsysteem dat voldoet aan de eisen vanuit ISO 45001:2018 en dat tevens geschikt is als uitgangspunt voor (toekomstige) certificatie.

Interne Audit Training ISO 45001:2018

Tijdens deze tweedaagse training leert u hoe u door middel van audits een actieve bijdrage kunt leveren aan de continue verbetering van het arbomanagementsysteem binnen de organisatie.

Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

Basistraining Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

Tijdens deze 1-daagse dag training krijgt u de methodiek en de toepassingswijze van de SCB-methodiek uitgewerkt. Er wordt ingegaan op het werken met SCB vanuit de verschillende (IPM)rollen binnen de projectteams en hoe deze vorm van contractbeheersing maximaal kan worden ingezet voor preventieve wijze van contractbeheersing.

Automotive

Interne Audittraining IATF 16949:2016

Tijdens deze cursus krijgt u een gedegen opleiding als interne auditor waarbij verschillende audittechnieken en- vaardigheden aan bod komen. Tevens wordt het omvangrijke eisenpakket van de IATF toegelicht, inclusief de normparagrafen die het meest relevant zijn.

Zorg en Welzijn

Transitie Training HKZ:2015

Een succesvol transitieplan opstellen aan de hand van de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de ISO HKZ:2009 versie. | 2 dagen | €945,-

Training EN 15224 - ISO voor Zorg & Welzijn

Tijdens deze tweedaagse training wordt de norm EN 15224 grondig doorgenomen en gaat u concreet oefenen met het toepassen van belangrijke normelementen. Onderdeel van deze training is het implementeren van risicomanagement binnen uw organisatie.

Aerospace

Wijzigingen Aerospace normen AS/9100:2016

Deze eendaagse cursus is ontworpen met het doel u inzicht te geven in de wijzigingen, het formaat, de scope en structuur van de AS9001:2016-series en de beanderingen die hir aan te ngrondslag liggen. Tevens zal in deze training aandacht worden geschonken aan de "high level structure" zoals in de AS 9100:2016 serie.

CE Markering

Optimaliseren Managementsystemen

Workshop Organisatiecultuur en uw kwaliteitsmanagementsysteem

In certificatienormen, zoals HKZ, ISO 9001, ISO 14001 en NEN 15224 (ISO Health Care) worden cultuuraspecten steeds meer benadrukt als randvoorwaarde voor goed presterende organisaties. Deze workshop helpt u dit inzicht te verkrijgen. Op interactieve manier worden aansprekende instrumenten aangereikt om zelf de cultuur binnen uw organisatie te onderzoeken.

Workshop Communicatie en Kwaliteit

Bij deze tweedaagse workshop wordt gebruikt gemaakt van NLP technieken door ervaren NLP trainers. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methodiek die het mogelijk maakt snel, effectief en blijvend een gedragsverandering te realiseren.

Workshop Stakeholdermanagement

Tijdens deze workshop gaan we in op de Integratie Accountability Principles, Stakeholderengagement, - dialoog en -communicatie, en wat dit kan betekenen voor uw organisatie.

Black Belt - Dienstverlening

Black belts in een dienstverlenende organisatie zijn enerzijds procesanalisten, verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van processen en anderzijds verandermanagers, verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten van organisaties.

Procesverbeteringen

Industrie

The Lean Experience

Ervaar zelf wat u kunt bereiken met het Lean inrichten van processen in organisaties. Vanuit deze gedachte is het Lean Experience Center in Enschede ontwikkeld.

Lean Six Sigma Black Belt - Industrie

Lean six sigma black belts zijn enerzijds projectmanagers en anderzijds vakspecialisten. Deze professionals zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en processen of voor de verbetering daarvan.

G2B – Green to Black Belt Upgrade - Industrie

U heeft reeds de lean six sigma green belt training gevolgd en bent enthousiast over de inhoud en de resultaten die u ermee heeft bereikt. Als u zich wilt verdiepen en verbreden in de lean six sigma methodiek, kunt u de upgrade training volgen.

Lean Six Sigma Green Belt - Industrie

Een lean six sigma green belt is een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het verbeteren van processen. Door de juiste combinatie van specialistische vakkennis, statistische analyse en de gestructureerde lean six sigma methodiek bereikt hij significante verbeteringen in prestatie en kwaliteit.

Lean Six Sigma Orange Belt - Industrie

Een lean six sigma orange belt is kundig op het gebied van basic problem solving en is bekend met de lean six sigma methodiek en tools. De orange belt is teamleider bij verbeterprojecten in zijn directe werkomgeving. Tevens levert hij als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere green– of black belt projecten.

Lean Six Sigma Yellow Belt - Industrie

Een yellow belt is bekend met de lean manufacturing principes en de six sigma aanpak. De yellow belt werkt zelfstandig aan het oplossen van problemen in de productie. Ook neemt de yellow belt als teamlid deel aan grotere lean of six sigma projecten.

Lean Facilitator

Een lean facilitator is verantwoordelijk voor het verbeteren van productieprestaties van een lijn of fabriek. Hij is verantwoordelijk om de juiste verbeterprojecten te selecteren die het bedrijf helpen in het realiseren van haar operationele doelstellingen. Het gaat daarbij zowel om kwaliteitsbeheersing als het verkorten van doorlooptijden.

Dienstverlening

Black Belt - Dienstverlening

Black belts in een dienstverlenende organisatie zijn enerzijds procesanalisten, verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van processen en anderzijds verandermanagers, verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten van organisaties.

G2B Green to Black Belt Upgrade - Dienstverlening

U heeft reeds de green belt training gevolgd en bent enthousiast over de inhoud en de resultaten die u ermee heeft bereikt. Als u zich wilt verdiepen en verbreden in de lean six sigma methodiek, kunt u deze upgrade-training volgen.

Green Belt - Dienstverlening

Een green belt in een dienstverlenende organisatie is iemand die verantwoordelijk is voor het efficiënt inrichten en uitvoeren van processen. Door de juiste combinatie van specialistische kennis, lean management, statistische analyse en de gestructureerde lean six sigma methodiek bereikt de green belt significante verbeteringen in doorlooptijd en kwaliteit.

Orange Belt - Dienstverlening

Een orange belt is kundig op het gebied van basic problem solving en is bekend met de lean six sigma methodiek en tools. De orange belt is teamleider bij verbeterprojecten in zijn directe werkomgeving. Tevens levert hij als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere green– of black belt projecten.

Yellow Belt - Dienstverlening

Een yellow belt is bekend met de lean management principes en de six sigma aanpak. De yellow belt werkt zelfstandig aan het oplossen van problemen in zijn eigen werkomgeving. Ook neemt de yellow belt als teamlid deel aan grotere lean of six sigma projecten.

Lean in de publieke sector

Overheden worden steeds meer gedwongen om dezelfde diensten te leveren met minder mensen. Tegelijkertijd neemt ook de druk toe om de doorlooptijden te verkorten en de kwaliteit te verbeteren. Uw eerste reactie is wellicht dat dit niet mogelijk is. Na deze training ziet u echter de mogelijkheden om het anders en doelmatiger te doen. Deze training behandelt een aantal praktische instrumenten, maar geeft ook aan hoe u veranderingen kunt realiseren.

Leangerichte interne audits

Deze manier van interne audit voegt een nieuwe dimensie toe aan uw auditmogelijkheden; het samen met uw collega’s onderzoeken van de kansen om de efficiency van de werkprocessen van uw organisatie en de klanttevredenheid significant te verbeteren

Updates over nieuwe normwijzigingen

Transitie Training ISO 9001:2015

Een succesvol transitieplan opstellen aan de hand van de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de 2008 versie. | 2 dagen | €945,-

Transitie Training ISO 14001:2015

Een succesvol transitieplan opstellen aan de hand van de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de ISO 14001:2004 versie. | 2 dagen | €945,-

Overzicht alle trainingen
| A-Z

Automotive inspiratiedag

Gebaseerd op de ontwikkeling van de nieuwe ISO 9001:2015 heeft de IATF een aantal belangrijke wijzigingen aangekondigd voor certificatie van de automotive industrie in de nabije toekomst.

Automotive Inspiratiedag 2018

In certificatienormen, zoals HKZ, ISO 9001, ISO 14001 en NEN 15224 (ISO Health Care) worden cultuuraspecten steeds meer benadrukt als randvoorwaarde voor goed presterende organisaties. Deze workshop helpt u dit inzicht te verkrijgen. Op interactieve manier worden aansprekende instrumenten aangereikt om zelf de cultuur binnen uw organisatie te onderzoeken.

Basistraining Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB)

Tijdens deze 1-daagse dag training krijgt u de methodiek en de toepassingswijze van de SCB-methodiek uitgewerkt. Er wordt ingegaan op het werken met SCB vanuit de verschillende (IPM)rollen binnen de projectteams en hoe deze vorm van contractbeheersing maximaal kan worden ingezet voor preventieve wijze van contractbeheersing.

Black Belt - Dienstverlening

Black belts in een dienstverlenende organisatie zijn enerzijds procesanalisten, verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van processen en anderzijds verandermanagers, verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten van organisaties.

G2B – Green to Black Belt Upgrade - Industrie

U heeft reeds de lean six sigma green belt training gevolgd en bent enthousiast over de inhoud en de resultaten die u ermee heeft bereikt. Als u zich wilt verdiepen en verbreden in de lean six sigma methodiek, kunt u de upgrade training volgen.

G2B Green to Black Belt Upgrade - Dienstverlening

U heeft reeds de green belt training gevolgd en bent enthousiast over de inhoud en de resultaten die u ermee heeft bereikt. Als u zich wilt verdiepen en verbreden in de lean six sigma methodiek, kunt u deze upgrade-training volgen.

Green Belt - Dienstverlening

Een green belt in een dienstverlenende organisatie is iemand die verantwoordelijk is voor het efficiënt inrichten en uitvoeren van processen. Door de juiste combinatie van specialistische kennis, lean management, statistische analyse en de gestructureerde lean six sigma methodiek bereikt de green belt significante verbeteringen in doorlooptijd en kwaliteit.

Inschrijving Lloyd's Register Kennisnetwerk MVO Focus & Verdieping

Het Lloyd's Register Kennisnetwerk MVO Focus & Verdieping biedt uw organisatie de mogelijkheid een door u gestelde MVO doelstelling middels een business case samen met een collega, vakgenoten van andere organisaties en Lloyd's Register professionals tijdens de vier netwerk meetings gedurende een jaar te behandelen.

Intermediate HACCP training

Verkrijg inzicht om de HACCP technieken toe te passen bij het organiseren en beoordelen van voedselveiligheid. | 2 dagen | €965,-

Interne Audit Training ISO 45001:2018

Tijdens deze tweedaagse training leert u hoe u door middel van audits een actieve bijdrage kunt leveren aan de continue verbetering van het arbomanagementsysteem binnen de organisatie.

Interne Audittraining IATF 16949:2016

Tijdens deze cursus krijgt u een gedegen opleiding als interne auditor waarbij verschillende audittechnieken en- vaardigheden aan bod komen. Tevens wordt het omvangrijke eisenpakket van de IATF toegelicht, inclusief de normparagrafen die het meest relevant zijn.

Introductie audittraining PAS 55

Deze tweedaagse training verschaft deelnemers de specifieke kennis die nodig is voor het opzetten van een managementsysteem dat voldoet aan de eisen vanuit PAS 55. Eveneens worden de basisvaardigheden aangereikt om zo'n managementsysteem te toetsen.

Introductietraining ISO 45001:2018

Een praktische vertaalslag van ISO 45001:2018. Tijdens deze ééndaagse training leert de deelnemer specifieke kennis die nodig is voor het opzetten van een arbomanagementsysteem dat voldoet aan de eisen vanuit ISO 45001:2018 en dat tevens geschikt is als uitgangspunt voor (toekomstige) certificatie.

Lean Facilitator

Een lean facilitator is verantwoordelijk voor het verbeteren van productieprestaties van een lijn of fabriek. Hij is verantwoordelijk om de juiste verbeterprojecten te selecteren die het bedrijf helpen in het realiseren van haar operationele doelstellingen. Het gaat daarbij zowel om kwaliteitsbeheersing als het verkorten van doorlooptijden.

Lean in de publieke sector

Overheden worden steeds meer gedwongen om dezelfde diensten te leveren met minder mensen. Tegelijkertijd neemt ook de druk toe om de doorlooptijden te verkorten en de kwaliteit te verbeteren. Uw eerste reactie is wellicht dat dit niet mogelijk is. Na deze training ziet u echter de mogelijkheden om het anders en doelmatiger te doen. Deze training behandelt een aantal praktische instrumenten, maar geeft ook aan hoe u veranderingen kunt realiseren.

Lean Six Sigma Black Belt - Industrie

Lean six sigma black belts zijn enerzijds projectmanagers en anderzijds vakspecialisten. Deze professionals zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en processen of voor de verbetering daarvan.

Lean Six Sigma Green Belt - Industrie

Een lean six sigma green belt is een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het verbeteren van processen. Door de juiste combinatie van specialistische vakkennis, statistische analyse en de gestructureerde lean six sigma methodiek bereikt hij significante verbeteringen in prestatie en kwaliteit.

Lean Six Sigma Orange Belt - Industrie

Een lean six sigma orange belt is kundig op het gebied van basic problem solving en is bekend met de lean six sigma methodiek en tools. De orange belt is teamleider bij verbeterprojecten in zijn directe werkomgeving. Tevens levert hij als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere green– of black belt projecten.

Lean Six Sigma Yellow Belt - Industrie

Een yellow belt is bekend met de lean manufacturing principes en de six sigma aanpak. De yellow belt werkt zelfstandig aan het oplossen van problemen in de productie. Ook neemt de yellow belt als teamlid deel aan grotere lean of six sigma projecten.

Leangerichte interne audits

Deze manier van interne audit voegt een nieuwe dimensie toe aan uw auditmogelijkheden; het samen met uw collega’s onderzoeken van de kansen om de efficiency van de werkprocessen van uw organisatie en de klanttevredenheid significant te verbeteren

Management Tools voor Zorg & Welzijn

Voor de sector Zorg en Welzijn is een specifieke training "Management Tools" ontwikkeld. Deze tools zijn van belang voor het succesvol implementeren en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem en verbeterprogramma's. Met een gestructureerde aanpak wordt (nieuw) beleid ingevoerd en resultaat behaald voor klanten, omgeving en organisatie.

Orange Belt - Dienstverlening

Een orange belt is kundig op het gebied van basic problem solving en is bekend met de lean six sigma methodiek en tools. De orange belt is teamleider bij verbeterprojecten in zijn directe werkomgeving. Tevens levert hij als teamlid een constructieve bijdrage aan grotere green– of black belt projecten.

Risicogericht audits uitvoeren

Binnen alle certificatieschema's wordt risicomanagement steeds belangrijker. Zo ook binnen de NTA 8009, HKZ VMS, NEN 7510 en ISO 27001. Het is dus een "must" om ook uw interne audit zo te organiseren en uit te voeren dat vastgestelde risico's maximaal aan bod komen.

The Lean Experience

Ervaar zelf wat u kunt bereiken met het Lean inrichten van processen in organisaties. Vanuit deze gedachte is het Lean Experience Center in Enschede ontwikkeld.

Themadag Zelforganisatie

Tijdens het uitvoeren van audits blijkt dat veel organisaties in de Zorg en Welzijn bezig zijn met het ontwikkelen van zelforganisatie. Rondom dit thema organiseert Lloyd’s Register op dinsdag 9 oktober 2018 een informatiedag voor de sector Zorg en Welzijn.

Training EN 15224 - ISO voor Zorg & Welzijn

Tijdens deze tweedaagse training wordt de norm EN 15224 grondig doorgenomen en gaat u concreet oefenen met het toepassen van belangrijke normelementen. Onderdeel van deze training is het implementeren van risicomanagement binnen uw organisatie.

Training Facilitator

In de Training Facilitator wordt de nadruk gelegd op het effectief begeleiden van teams in hun opdracht (verbeter-) projecten te realiseren. De facilitator is geen specialist in de inhoud maar weet middels diverse methoden en technieken het proces van verbeterteams te begeleiden tot het gewenste resultaat.

Training Optimaliseren Interne Auditvaardigheden

Tijdens deze eendaagse training leert u uw vaardigheden ten aanzien van interne audits te verbreden en verdiepen. De training gaat dieper in op het procesmatig auditen en het auditen op effectiviteit in plaats van conformiteit.

Transitie Training HKZ:2015

Een succesvol transitieplan opstellen aan de hand van de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de ISO HKZ:2009 versie. | 2 dagen | €945,-

Transitie Training ISO 14001:2015

Een succesvol transitieplan opstellen aan de hand van de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de ISO 14001:2004 versie. | 2 dagen | €945,-

Transitie Training ISO 9001:2015

Een succesvol transitieplan opstellen aan de hand van de belangrijkste veranderingen ten opzichte van de 2008 versie. | 2 dagen | €945,-

Werksessie MVO in de zorg

Tijdens deze werksessie lichten wij u voor over hoe u structureel duurzaam ondernemen en MVO in uw organisatie kunt implementeren.

Wijzigingen Aerospace normen AS/9100:2016

Deze eendaagse cursus is ontworpen met het doel u inzicht te geven in de wijzigingen, het formaat, de scope en structuur van de AS9001:2016-series en de beanderingen die hir aan te ngrondslag liggen. Tevens zal in deze training aandacht worden geschonken aan de "high level structure" zoals in de AS 9100:2016 serie.

Workshop & Bewustwordingssessie AVG Compliance

Er zijn verschillende redenen om deze training te volgen. Wellicht bent u een kwaliteitsmanager die de interne audits en/ of uw kwaliteitsmanagementsysteem naar een hoger plan wil tillen, of wilt u meerwaarde geven aan de audits die u zelf uitvoert.

Workshop Communicatie en Kwaliteit

Bij deze tweedaagse workshop wordt gebruikt gemaakt van NLP technieken door ervaren NLP trainers. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methodiek die het mogelijk maakt snel, effectief en blijvend een gedragsverandering te realiseren.

Workshop ISO 50001 Energiemanagement

Tijdens deze halfdaagse workshop maakt u kennis met de basisprincipes van de norm ISO 50001 en wordt er een start gemaakt hoe u deze norm kunt vertalen naar uw eigen organisatie. Daarnaast gaat u aan de slag met het implementeren van een energiemanagementsysteem gebaseerd op ISO 50001.

Workshop Opstellen Duurzaamheidsverslag

Lloyd's Register maakt het door zowel workshops als verificatie mogelijk transparant te kunnen communiceren over uw MVO aanpak. Het gaat hierbij niet alleen om uw duurzaamheisbeleid en aanpak binnen de organisatie, maar ook om de dialoog en relatie met uw stakeholders.

Workshop Organisatiecultuur en uw kwaliteitsmanagementsysteem

In certificatienormen, zoals HKZ, ISO 9001, ISO 14001 en NEN 15224 (ISO Health Care) worden cultuuraspecten steeds meer benadrukt als randvoorwaarde voor goed presterende organisaties. Deze workshop helpt u dit inzicht te verkrijgen. Op interactieve manier worden aansprekende instrumenten aangereikt om zelf de cultuur binnen uw organisatie te onderzoeken.

Workshop Stakeholdermanagement

Tijdens deze workshop gaan we in op de Integratie Accountability Principles, Stakeholderengagement, - dialoog en -communicatie, en wat dit kan betekenen voor uw organisatie. 

Yellow Belt - Dienstverlening

Een yellow belt is bekend met de lean management principes en de six sigma aanpak. De yellow belt werkt zelfstandig aan het oplossen van problemen in zijn eigen werkomgeving. Ook neemt de yellow belt als teamlid deel aan grotere lean of six sigma projecten.

Logo IRCA LRQA Training

IRCA-erkend

Wij zijn een IRCA-erkend trainingsinstituut. IRCA (International Register of Certificated Auditors) is de grootste internationale certificatie-instelling van auditoren. De combinatie van succesvolle afronding van onze IRCA-erkende trainingen en opname in het IRCA Auditor Register verhogen de professionaliteit en geloofwaardigheid als auditor.