Kies voor Lloyd's Register Certificatie

Veel meer dan administratie

Als we zeggen dat we uw managementsystemen van naderbij willen bekijken, dan hebben we het niet enkel over de administratieve kant en registraties van uw processen. We kijken ook naar wat er effectief gebeurt in uw organisatie. We willen weten welke of u een specifieke manier u heeft om met bepaalde problemen om te gaan en of deze methode een formeel of informeel karakter heeft.

Onze feedback begrijpen

We komen u niet vertellen hoe u moet werken. Wel stellen we vragen, moedigen we u aan om naar alternatieven te zoeken, doen u nadenken over uw benaderingswijze en hoe die verbeterd kan worden. We dagen u op een constructieve manier uit om te kijken naar wat u doet en hoe u dat doet. Onze bevindingen, tekortkomingen en rapportages geven u een impliciet advies in welke richting uw verbeteringen en oplossingen kunnen worden gezocht.

Betrouwbaar en degelijk

Als wij u vragen om iets aan te tonen, dan is dit niet alleen voor uzelf maar ook voor uw belanghebbenden en stakeholders. Dit is een belangrijk onderdeel van de meerwaarde die wij bieden. Wanneer u op een belangrijk domein een grondig testproces hebt ondergaan en hebt vastgesteld dat het betrouwbaar en degelijk is, dan schept dit ook