Business Improvement Services voor uw specifieke uitdagingen

Uw bedrijf is uniek met haar eigen behoeften, eisen en doelstellingen. Dit vertaalt zich in de manier waarop uw businessprocessen, monitoring, verander- en verbeterprogramma's worden ingericht, beheerd, gemeten en verbeterd. Lloyd's Register Business Improvement Services verzorgt maatwerk oplossingen zodat uw verander-, verbeterprogramma's, training, opleiding en resultaten in lijn zijn met uw organisatiedoelstellingen.

Uw organisatie en de omgeving

De globalisering en de toenemende aandacht voor risico’s door veranderende behoeften van o.a.; de klant, de wetgeving en technologie, betekent dat organisaties steeds meer veranderingen en verbeterprogramma’s opzetten om blijvend te voldoen aan hun organisatorische doelen. Uw bedrijf is uniek met eigen behoeften en doelstellingen die anders zijn dan elke andere organisatie. U wilt uw organisatie zo efficiënt mogelijk laten functioneren en prestaties verbeteren waar dat mogelijk is. Als organisatie wilt u bovendien dat uw stakeholders op uw organisatie kunnen vertrouwen. Uw naam staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. En dit is terug te zien in de manier waarop uw management- en businessprocessen zijn opgezet, worden beheerd, gemeten en verbeterd.

Onze oplossingen

Onze Business Improvement oplossingen zijn gericht op het leveren van toegevoegde waarde door het aanbieden van tools en technieken om de juiste oplossing voor uw organisatie te identificeren, analyseren en realiseren. Zodra wij uw behoeften weten kunnen we onze aanpak op uw situatie toesnijden om de aanbevolen verbeteringen te implementeren.

Kies hieronder de service die het meest geschikt is voor uw organisatie