Normen ISO / TS 29001

Lloyd's Register certificeert meerdere normen.

Overzicht normen

AS 9100

Deze norm kwalificeert organisaties die willen toeleveren aan de Aerospace (Luchtvaartindustrie). Het omvat alle eisen van ISO 9001 plus een 80-tal specifieke eisen die kritiek zijn voor Aerospace toelevering.

IATF 16949

Een norm bedoeld voor toeleveranciers binnen de auto-industrie waar productie plaatsvindt van service-onderdelen (OES), accessoiresonderdelen en bulkmaterialen. Deze onderdelen en materialen moeten uiteindelijk verwerkt worden in het voertuig.

ISO 28000

ISO/PAS 28000 is een managementsysteem specificatie, specifiek ontwikkeld voor organisaties die logistieke diensten uitvoeren.

ISO 9001 - Kwaliteitsmanagement

Internationaal meest gekende norm die richtlijnen en tools bevat voor kwaliteitsmanagement. De ISO 9001 wordt toegepast door meer dan één miljoen bedrijven en organisaties in ruim 170 landen.

MicroVal

MicroVal is productcertificatie van alternatieve methoden voor de microbiologische analyse van voedingsmiddelen en dranken. MicroVal valideert en certificeert alternatieve methoden om aan te tonen dat merkgebonden methoden even goed presteren als traditionele, internationaal gestandaardiseerde referentiemethoden, over het algemeen CEN- of ISO-normen.

Riskplaza

Riskplaza is een databank die informatie bevat over mogelijke gevaren van ingrediënten en maatregelen die kunnen worden genomen om deze gevaren te beheersen.

Salvage

Om voor deze opdrachten van de Stichting Salvage in aanmerking te komen moet een schadestop aangemeld zijn bij de Stichting Salvage, moet het bedrijf ISO 9001 gecertificeerd zijn en voldoen aan de criteria van de stichting Salvage. Deze kwaliteitscriteria zijn een aanvulling op de ISO 9001 norm.