Dethon 25 jaar ISO gecertificeerd

Dethon 25 jaar gecertificeerd.  

Op 28 februari vond er bij Dethon, locatie Terneuzen, een feestelijke bijeenkomst plaats waarbij de Commissaris van de Koning de heer Polman aanwezig was. Na een rondleiding door de fabriek overhandigde Peter Cornelissen (Area Operation Manager North Europe) ten overstaan van het personeel, de directie en bestuur van Dethon en de Commissaris van de Koning de plaquette 25 jaar ISO certificering aan de heer van den Berghen.
Dethon is het eerste bedrijf dat deze speciale plaquette in ontvangst heeft genomen en gezien het grote aantal trouwe klanten dat Lloyd’s Register Nederland heeft zal dit in de toekomst vaker gaan gebeuren.

 

Dethon 25 jaar ISO gecertificeerd

Over Lloyd’s Register

LR Management Systems is onderdeel van de Lloyd's Register Group. Wij helpen u bij het managen van uw systemen en risico's om de huidige en toekomstige prestaties van uw organisatie te verbeteren en te beschermen.
De Lloyd's Register Group biedt onafhankelijke diensten aan bedrijven die met risicovolle, kapitaalintensieve activa werken, om de veiligheid van leven, eigendom en het milieu te verbeteren en zo te zorgen voor een veilige, verantwoorde en duurzame bedrijfsvoering.

Over Dethon

Dethon is het sociaal werkbedrijf van Zeeuws-Vlaanderen en heeft 1000 gemotiveerde medewerkers. De hoofddoelstelling van Dethon is het begeleiden van mensen naar werk en het bieden van werk aan mensen met een handicap of (vergrote) afstand tot de arbeidsmarkt. Dethon kent verschillende bedrijfsonderdelen: Dethon Customized, Dethon Groen, Dethon Cleaning, Dethon Elektronica en Dethon Industrie.