Bent u klaar om ISO 45001 in te voeren?

Met onze trainingen bent u weer helemaal up to date.

Zoals onlangs gepubliceerd, kan Lloyd's Register (LR) een geaccrediteerde certificering afgeven voor de nieuwe internationale norm voor gezondheid en veiligheid op het werk, de ISO 45001:2018 (lees hier het nieuwsartikel). Deze nieuwe norm is geïntroduceerd om op globaal niveau de gezondheid en veiligheid op het werk te bevorderen. Er wordt binnen deze norm gekeken naar de context van de organisatie. Alle belanghebbende stakeholders welke invloed hebben op de gezondheid en veiligheid van het werk dienen te worden meegenomen.

Om u op weg te helpen met deze norm, biedt LR een reeks aan ISO 45001 trainingen aan. Deze trainingen zijn ontworpen om onze klanten wereldwijd te helpen en om eenvoudig naar de nieuwe standaard te migreren. Bekijk het onderstaande overzicht en boek een cursus in een plaats bij u in de buurt!

Bent u klaar om iso 45001 in te voeren

Introductietraining ISO 45001:2018

Een ééndaagse training waar u de basiselementen van ISO 45001:2018 leert voor het opzetten van uw Arbomanagementsysteem.
Datum en locatie: dinsdag 18 september bij BCN te Capelle aan den IJssel. 

Schrijf u hier in!

Workshop Wijzigingen ISO 45001 

Benieuwd naar de belangrijkste wijzigingen in het Arbomanagementsysteem bij migratie van OHSAS 18001 naar ISO 45001? Na deze training kent u de inhoud van de ISO 45001 en de High-Level-Structure en bent u bekend met de wijzigingen. Volg de ééndaagse training op een van de onderstaande data.

Schrijf u in bij één van de onderstaande mogelijkheden:

Transitietraining ISO 45001

Tijdens deze tweedaagse transitietraining gaan we aan de slag met de nieuwe norm. Met behulp van praktijkoefeningen gaan we door de norm heen en krijgt u inzicht in de nieuwe thema’s. Met behulp van de training kunt u de vereiste veranderingen gaan plannen in uw organisatie. 

Schrijf u in bij één van de onderstaande mogelijkheden:

Past één van de bovenstaande trainingen niet in uw agenda? 

Wij bieden ook in-company trainingen aan. Dit is het meest (kosten-)effectief vanaf 5 deelnemers. Kies in dat geval voor bijvoorbeeld de Interne Audit Training ISO 45001:2018.