Lloyd's Register in Ondernemend Nederland (RTL 7) over informatiebeveiliging, data privacy en ISO 27001

In het kader van digitale veiligheid verzorgt Ondernemend Nederland (RTL 7) op 17 en 24 september uitzendingen die vervolgens een jaar lang te zien zijn op RTL XL. In deze serie wordt de kijker geïnformeerd over o.a. cyber security (advies en software), privacy management (GDPR, AGV), ethical hacking, Identity and Access Management (IAM), data management, security monitoring & awareness, anonimiseren/pseudonimiseren- en nog meer. Het doel is o,m het MKB en MKB+ te informeren over de kansen die digitale veiligheid kan bieden.

Lloyd’s Register Nederland vertelt in één van de items voor de uitzending van zondag 24 september a.s.(herhaling op 30 september) de ins en outs van informatiebeveiligingsmanagement. Ed Ridderbeekx van Lloyd’s Register gaat langs  bij certificeringsklant Team Relocations BV en geeft invulling aan de vragen die er spelen op het gebied van  informatiebeveiliging en waarom ISO 27001 (NEN 7510) een goede baseline is om mee te starten.  

Ed RidderBeekx RTL 7

Gezien de activering van de nieuwe Europese Privacy wetgeving (GDPR cq AVG) per mei 2018, is dit item interessant en is het kijken van de uitzending(en) op RTL 7 op a.s. zondag 24 september om 09:55 uur en de herhaling op zaterdag 30 september om 12:30 meer dan waard.

Wilt u meer weten over het programma en onderwerpen bezoek dan de site van Ondernemend Nederland .

Als u meer informatie wilt over informatiebeveiliging of het item van Lloyd's Register stuur dan een email naar marketing@lrqa.nl of bezoek onze informatiebeveiligingspagina.

ISO 27001 Brochure Preview

Download de ISO 27001 brochure

  • Wordt bewust van uw informatiebeveligingsrisico's
  • Wat een Information Security Management System (ISMS) is en hoe u deze opzet
  • Hoe u uw ISMS op basis van ISO 27001 laat certificeren en in welk stadium