Lloyd's Register werkt samen met Windesheim QPM Module 2017-2018

Lloyd's Register, Symbol en Windesheim werken samen aan de Quality en Performance Module voor 2017-2018. U kunt zich op de website van Windesheim nu inschrijven.

Producten van topkwaliteit komen tot stand in een organisatie met een focus op resultaten voor uw onderneming en klanten, en oog voor de kwaliteit van processen en mensen. Hoe ontwikkelt u de skills van uw medewerkers om dit in uw eigen organisatie te creëren?

Het inrichten van kwaliteit en prestatiemanagement in een organisatie vraagt niet alleen om vakinhoudelijke kennis, het vraagt ook om modern leiderschap en teamspirit. Samenwerken met leveranciers, consultants, klanten, opdrachtgevers en collega´s is een must. In de module Quality & Performance Management leren deelnemers niet alleen hoe beleid moet worden geformuleerd, maar ook hoe het beleid moet worden uitgevoerd. Ze verdiepen zich in technieken als Six Sigma, QSA, FMEA en MSA en passen die toe op concrete projecten die de producten en processen in de eigen organisatie naar een hoger niveau brengen.

Het programma start in september en omvat twee lesblokken en parallel daaraan een praktijkopdracht van een half jaar. Uw medewerkers gaan samen met WTB, TBK of ICT studenten aan de slag met een opdracht uit uw beroepspraktijk waarmee producten en processen aantoonbaar worden verbeterd. U investeert dus niet alleen in de kennis en persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers, maar realiseert ook vernieuwing van uw eigen organisatie. Een win-winsituatie voor u als werkgever en uw medewerker.