Transitie inspiratiedag op donderdag 16 juni 2016

Het is alweer meer dan een half jaar geleden dat de ISO 9001 en ISO 14001 zijn gepubliceerd. Veel organisaties zijn druk aan de slag met het aanpassen van hun bestaande kwaliteits- en/of milieumanagementsysteem aan de nieuwe eisen.

Voor een aantal onderwerpen is dat nog niet zomaar ingevuld. U kunt dan denken aan onderwerpen zoals: context van de organisatie, het oppakken van risico’s & kansen en leiderschap. Op 16 juni aanstaande organiseert Lloyd's Register een transitie dag met als thema Hoe ver bent u met uw transitie?

We gaan die dag met workshops in op de volgende onderwerpen:

  • Context van de organisatie & risico en kansen;
  • Leiderschap, hoe kan ik daar invulling aan geven?;
  • Het integreren van mijn managementsysteem op basis van de High Level Structure (HLS);
  • Gedocumenteerde informatie: Wat moet ik nu met mijn handboeken?

Het doel van de workshops is u te voorzien van tips en praktische handvatten om invulling te geven deze onderwerpen en uiteraard ook van andere klanten te leren hoe zij omgaan met deze onderwerpen. De workshops duren elk één uur en gaan in op het wat en vooral op hoe u er invulling aan zou kunnen geven.

Gedurende de hele dag hebben we een helpdesk ingericht. Auditoren van Lloyd's Register staan voor u klaar om 1 op 1 te sparren om ideeën op te doen, en om met nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Kom ook langs voor een polaroid van uw managementsysteem!


Details

De dag is voor u als u betrokken bent bij het managementsysteem van uw organisatie.

Locatie: BCN Utrecht (Daltonlaan 100, Utrecht), de eerste workshops starten om 9:00.
Kosten: €225 (Excl. BTW), workshops inclusief lunch
Inschrijven: U kunt hier klikken om u in te schrijven