Huisartsenpraktijk DOC5 behaalt kwaliteitscertificaat

Huisartsenpraktijk DOC5 in Panningen behaalde begin dit jaar als één van de eerste praktijken in Noord-Limburg het HaZo24-certificaat. HaZo24 is een kwaliteitsnorm ontwikkeld voor kwaliteitsverbetering binnen de huisartsenzorg.

De patiënt staat binnen dit kwaliteitssysteem centraal en vormt het uitgangspunt bij het maken van verbeterplannen rondom continuïteit van zorg, effectieve zorgverlening en het aanbieden van de juiste zorg. Tijdens een intensief traject van ruim een half jaar hebben alle medewerkers hard gewerkt om kwaliteit binnen hun praktijk vorm en inhoud te geven.

Persbericht- Huisartsenpraktijk DOC5 behaalt kwaliteitscertificaat

Met het behalen van het certificaat legt de praktijk een basis voor continue verbetering van de kwaliteit van zorg. Dit punt staat bij alle huisartsenpraktijken in de regio hoog op de agenda staat. De wensen, mening en ervaringen van patiënten spelen hierbij in de toekomst een steeds grotere rol, want optimale zorg voor patiënten is waar het uiteindelijk allemaal om draait.

De praktijk ontving het certificaat tijdens een officiële uitreiking uit handen van Jürgen van Dueren en Maurits Dekker van Lloyd’s Register.

Groepsfoto- Huisartsenpraktijk DOC5 behaalt kwaliteitscertificaat