6-daagse masterclass automotive van Lloyd's Register & Symbol in maart van start

Lloyd’s Register Nederland en Symbol hebben sinds 2014 een overeenkomst voor het gezamenlijk organiseren van trainingen in het kader van implementatietrajecten bij bedrijven en organisaties.

In het kader van deze succesvolle samenwerking bieden Lloyd’s Register Nederland en Symbol in 2016 de 6-daagse Masterclass Automotive aan als een Open Training. Dat wil zeggen dat iedere werknemer uit de Automotive branche die zich verder wil ontwikkelen kan deelnemen aan deze Masterclass.

Symbol heeft veel expertise in de Automotive branche en investeert voortdurend in het vergroten van kennis en in het verbeteren van het (les)materiaal. Het Europees Automotive project is hier een goed voorbeeld van. Ervaren consultants begeleiden jaarlijks een groot aantal bedrijven bij het implementeren van ISO/TS 16949 en het succesvol toepassen van diverse basistechnieken zoals APQP, FMEA, 8D. Deze begeleiding kan in-company plaatsvinden in de vorm van consultancy of coaching, maar ook de eigen medewerkers kunnen getraind worden om in de toekomst zelfstandig de verschillende (verbeter)technieken toe te passen.

“Uitgangspunt bij een doeltreffend kwaliteitsmanagementsysteem is het realiseren van de verwachtingen van klanten en belanghebbenden. Dit is cruciaal voor het succes van uw organisatie, nu en in de nabije toekomst. Zowel gedurende de training als tijdens de uiteindelijke certificatietoets is en blijft dit het uitgangspunt. Bent u op zoek naar een manier om de robuustheid van uw prestaties te verbeteren dan is deze unieke training een uitgelezen mogelijkheid”, aldus Jurgen van Dueren den Hollander; Resource Manager Projects & Client Training Services, Lloyd’s Register Nederland B.V.

 “We wilden echter deze kennis ook beschikbaar stellen aan iedere medewerker binnen de Automotive branche die zich verder wil ontwikkelen. Daarom hebben we alle technieken gebundeld in de praktische training Masterclass Automotive. Deze verzorgen we samen met de grootste certificerende instantie op het gebied van ISO/TS 16949 in Nederland: Lloyd’s Register Nederland. Het grote voordeel van Lloyd’s Register Nederland is ook dat ze als een van de weinige certificerende instanties Nederlands sprekende auditoren in dienst heeft. Dat is wel zo prettig voor onze relaties”, aldus Dennis van Scherpenzeel, Business Unit Manager Industrie van Symbol.

Tijdens 6 interactieve bijeenkomsten worden belangrijke thema’s als Mechanical Engineering, Supplier Quality Assurance, Process Capability, Management of Change behandeld. De training kan worden afgesloten met een examen, waarmee deelnemers kunnen aantonen dat ze voldoen aan de specifieke eisen die worden gesteld door de OEM’s.

Meer informatie 

Neem contact op met onze trainingsafdeling via training@lrqa.nl of 010-201 84 45.