Lloyd's Register is als eerste certificatie-instelling door KITECH geaccrediteerd

Lloyd's Register-Korea werd vorig jaar met succes geaccrediteerd door KITECH (Korea Institute of Industrial Technology) voor de Carbon Ballon Label certificering en is daarmee een van de eerste certificatie-instellingen die de accreditatie heeft ontvangen. Het resultaat is dat we in staat zijn om geaccrediteerde Carbon Balloon Label certificering te doen en inmiddels zijn Hyosung en SK Hynix gecertificeerd.

Het Carbon Balloon Label heeft tot doel de impact op klimaatverandering van producten ( life cycle) met een single index (kg CO2-eq.) te beoordelen en de resultaten te delen met de klanten middels het Carbon Ballon Label. Dit certificatieschema is gebaseerd op verschillende standaarden zoals ISO / TS 14067, PAS 2050: 2011, GHG Protocol, BPX 30-323, PAS 2395: 2014, IEC / TR 62725, WRI / WBCSD, etc. Lloyd's RegisterKorea werkt samen met KITECH om dit schema actief te bevorderen bij Zuid-Koreaanse exportbedrijven. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Lloyd's Register-Korea kantoor (+ 82-2-736-6231, korea-marketing@lrqa.com)