Erkenning Lloyd's Register Nederland voor toetsen van ZKN Keurmerk

Lloyd's Register Nederland deelt met gepaste trots mee dat zij door de Stichting Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) per 1 september is erkend, als tweede certificatie instelling, voor het toetsen van het ZKN keurmerk. ZKN heeft als doelstelling om de kwaliteit van de medische behandelingen, geleverd door zelfstandige klinieken te bevorderen en inzichtelijk te maken voor iedere patiënt in Nederland. Met deze toekenning zijn wij ervan overtuigd dat wij deze doelstelling mede vorm en inhoud kunnen geven.

Uitgangspunt is niet het toetsen via checklijsten maar onze risicogerichte aanpak

In de visie van Lloyd's Register Nederland is een toetsing van een organisatie tegen de eisen van het Keurmerk ZKN bedoeld om het succes als ondernemer zeker te stellen. Voor nu en in de toekomst. Uitgangspunt is niet het toetsen via checklijsten maar onze risicogerichte aanpak waarbij de “robuustheid van uw prestaties richting uw klanten” centraal staan. Lloyd's Register stelt: “Om helder te zien, moet u echt durven kijken”.

Durft u ook helder te kijken en bent u benieuwd naar onze aanpak en aantrekkelijke op- of overstap arrangementen neem dan contact op met Maurits Dekker +31 (0) 6 52560830  of via ons contact formulier.