Als eerste in Nederland in bezit van diploma QMS Lead Auditor Systeemgerichte Contractbeheersing

Deze opleiding is IRCA (International Register of Certificated Auditors) geregistreerd en is gericht op de begeleiding van opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (systeemgerichte) contractbeheersing bij geïntegreerd contracteren. Lloyd's Register gaf deze ‘Lead Auditor Training Course’ voor Systeem Gerichte Contractbeheersing.

Verschuiving naar geïntegreerd contracteren

De wereld van bouw en infra maakt momenteel grote veranderingen door. De verschuiving van traditioneel aanbesteden naar het aanbesteden van geïntegreerde contracten is niet alleen meer voor de grote opdrachtgevers en opdrachtnemers weggelegd. Ook de kleinere organisaties zien de voordelen van geïntegreerd contracteren. Brink Management & Advies wil voorop blijven lopen in deze ontwikkelingen; vandaar dat zij in samenwerking met Lloyd's Register op zoek zijn gegaan naar de juiste opleiding voor hun medewerkers.

Opdrachtgevers en opdrachtnemers optimaal begeleiden

Naast het begeleiden van traditionele contracten door middel van directievoering en het houden van toezicht, is het begeleiden van opdrachtgevers en opdrachtnemers in de (systeemgerichte) contractbeheersing van geïntegreerde contracten een belangrijke dienst van Brink Management & Advies. Om in te spelen op deze ontwikkeling heeft Lloyd's Register haar bestaande IRCA geregistreerde lead auditor training aangepast en een lead auditor training ontwikkeld gericht op Systeemgerichte Contractbeheersing. De deelnemers ontvangen na succesvolle afronding het IRCA erkende certificaat “QMS Auditor / Lead Auditor Training Course for System Oriented Contract Management (based on ISO 9001:2008)”.

Met deze opleiding voor systeem georiënteerd contract management kan Brink Management & Advies haar opdrachtgevers optimaal adviseren en begeleiden om maximale efficiëntie en effectiviteit in de contractbeheersing van het project te bereiken. Daarnaast zijn zij weer helemaal up-to-date in het opzetten en beheren van kwaliteitsmanagement binnen projecten voor opdrachtnemers. Daarbij gaat het om taken als het beschrijven van processen, risico’s beheersen, tijdig afwijkingen signaleren, tijdig passende maatregelen nemen en regelmatige evaluatie van het hele proces.

Eerste diploma's training QMS Lead Auditor Systeemgerichte Contractbeheersing