Lloyd's Register toetst voor Erkenningsregeling Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Lloyd’s Register is door Firevaned geselecteerd om de Erkenningsregeling Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH) te toetsen en natuurlijk, bij gebleken conformiteit aan de vastgestelde normen, het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen te mogen uitreiken. Firevaned is de branchevereniging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen.

Wat is het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen?

Met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen kunnen bedrijven aantonen dat zij het maximale doen om kwaliteit, service en beschikbaarheid te waarborgen. Het verbindt deze bedrijven in de gezamenlijke missie om samen te bouwen aan een sterke branche. De branchevereniging Firevaned heeft, om de kwaliteit bij haar leden te borgen, de aangesloten leden verplicht het NKH voor 1 januari 2015 te behalen.

De erkenningsregeling is van toepassing op dealers, leveranciers, importeurs, groothandelaren, fabrikanten, producenten en adviesbureaus. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van Firevaned.

Meer informatie

Hebt u interesse, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze afdeling Sales (010-2018476), vraag een offerte aan via info@lrqa.nl of bezoek onze website www.lrqa.nl.
Meer informatie treft u ook aan op de website van Firevaned (www.firevaned.nl).