Lloyd’s Register Nederland en Symbol slaan handen ineen

Lloyd’s Register Nederland en Symbol slaan handen ineen om kennis in procesverbetering steviger op de kaart te zetten. Op 14 oktober 2014 tekenden beide partijen een overeenkomst voor het gezamenlijk organiseren van trainingen en begeleiden van implementatietrajecten bij bedrijven en organisaties.

Begeleiden in het verbeteren van kwaliteit en procesprestaties

Vanaf dit najaar zullen beide partijen samen een agenda opzetten voor open trainingen. Lloyds gaat de Lean Six Sigma trainingen van Symbol voeren en Symbol gaat tegelijkertijd een aantal kwaliteitstrainingen in Enschede aanbieden. De samenwerking gaat echter verder dan het organiseren van trainingen alleen. Beide partijen zullen zwaar inzetten op het begeleiden van bedrijven en organisaties in het verbeteren van kwaliteit en procesprestaties.

Nieuwsbericht foto overeenkomst LRQA en Symbol

Dick Theisens, Symbol (links) en Ronald Pels, Lloyd's Register (rechts) 

"Onze expertise ligt bij het realiseren van het hoogste kwaliteitsniveau"

“De samenwerking met Lloyds is voor ons een unieke kans om bedrijven en organisaties te begeleiden die na het invoeren van bijv. ISO 9001 of ISO/TS 16949 invulling willen geven aan het invoeren van continu verbeteren. Onze expertise ligt bij deze vervolgstappen, waarbij stapsgewijs procesverbeteringstechnieken als Lean en Six Sigma worden geïmplementeerd om het hoogste kwaliteitsniveau te realiseren. Dit betreft een implementatietraject waarbij aandacht is voor People, Process en Product”, aldus Dick Theisens, Symbol.

"Wij kunnen nu onze klanten na het volgen van een lead auditor training een vervolgtraject aanbieden"

“Het dienstenportfolio van Symbol is een mooie aanvulling op het portfolio van Lloyd’s Register, zowel voor de trainingen als voor de begeleiding van implementatietrajecten. Een unieke kans om ons gezamenlijk te profileren als dé kennispartner voor het opzetten, toetsen en verbeteren van managementsystemen en bedrijfsprestaties. Daarnaast kunnen wij nu onze klanten na het volgen van een lead auditor training een vervolgtraject aanbieden”, aldus Ronald Pels, Lloyd’s Register.

Lloyd’s Register is sinds jaar en dag de marktleider op het gebied van het toetsen & certificeren van managementsystemen en het verzorgen van (audit-)trainingen.

Meer informatie

Bekijk hieronder het trainingsaanbod van procesverbetering, deze trainingen zijn zowel incompany als open inschrijving te volgen.

Procesverbetering (o.a. Lean Six Sigma)
Industrie Dienstverlening
> Black Belt > Black Belt
> Green to Black Belt > Green to Black Belt
> Green Belt > Green Belt
> Orange Belt > Orange belt
> Yellow Belt > Yellow belt
> Lean Facilitator > Lean in de publieke sector

Voor vragen over de trainingen procesverbetering en verdere informatie kunt u contact opnemen via training@lrqa.nl of 010-2018445. Bekijk ook de website van Symbol.

Logo Symbol en LRQA