MVO, Milieu en Energie

Alle bedrijven zijn zich bewust van de noodzaak om hun impact op het milieu te managen. Ongeacht of uw milieudoelstellingen ingegeven worden door de noodzaak om aan de bestaande wetgeving te voldoen of om certificaten te kunnen voorleggen aan uw stakeholders: steeds meer bedrijven erkennen de aanzienlijke voordelen van het doorvoeren van een milieumanagementsysteem.

Impact op milieu

Of u nu uw energieverbruik wil verlagen, uw milieuprestaties wil rapporteren of de impact van uw bedrijf op het milieu beter wil beheren: Lloyd's Register kan u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Onze certificatie- en verificatiediensten bieden een degelijke maar eerlijke beoordeling van de mate waarin uw bedrijf voldoet aan de vereisten.

Wat is de relatie tussen Duurzaamheid en MVO?


" Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. "Duurzame ontwikkeling

Wat is MVO?


"MVO creëert waarde op economisch (Profit), ecologisch (Planet) en sociaal (People) gebied. Dit noemen we de 3 P's. Het is een proces en geen eindbestemming. De doelen veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing”


Dat betekent dat een bedrijf afwegingen moet maken tussen verschillende stakeholderbelangen: de belangen van betrokken personen, bedrijven en organisaties.

3 p's

Jarenlange ervaring

Kiezen voor Lloyd's Register betekent dat u profiteert van onze jarenlange ervaring. Lloyd's Register was de eerste certificatie-instantie die door de United Kingdom Accreditation Service volledig geaccrediteerd werd voor ISO 14001 en kan de conformiteit met de ISO 14001-standaard in alle sectoren beoordelen en certificeren. De uitbreiding van onze diensten met ISO 50001 was een logische aanvulling hiervan. Onze technische experts werken mee aan het opstellen van normen. Samenwerken met een bedrijf in een dergelijke positie kan u alleen maar voordelen opleveren.