Kwaliteitsmanagementsysteem (QMS)

Een kwaliteitsmanagementsysteem biedt u de structuur, procedures, processen en middelen die nodig zijn om de kwaliteit van uw goederen en diensten verder te optimaliseren voor uw organisatie.

Het implementeren van een efficiënt kwaliteitsmanagementsysteem biedt u een duidelijk gestructureerde, systematisch aanpak om de klantenervaring te verbeteren en helpt u om uw organisatorische doelstellingen te bereiken. 

Ongeacht of u een contractuele verplichting tot certificatie heeft of uw zelfmanagement wil optimaliseren: de invoering van een degelijk systeem kan uw bedrijf heel wat voordelen opleveren. Certificatie volgens een kwaliteitsstandaard helpt u om best practice te garanderen op het vlak van planning, controle en management. Dit zorgt vervolgens voor een beter product, betere processen en een kwalitatief hoogstaandere dienstverlening en dus voor meer klanttevredenheid en een verhoogde productiviteit. 

Kiezen voor Lloyd's Register is samenwerken met een bedrijf dat synoniem staat voor ISO 9001. Onze technische experts dragen bij aan het werk van de ISO Technical Committees. Lloyd's Register biedt al jarenlang assurance voor managementsystemen van enkele van ’s werelds beroemdste merken.

Uitgangspunten

U kunt vanwege uw contractuele verplichtingen over gaan tot certificering en/of omdat u het hele proces van klantentevredenheid wil verbeteren. Een ISO 9001 certificaat is internationaal erkend en helpt u sneller uw organisatorische doelstellingen bereiken.