5 informatiebeveiliging publicaties

De informatiebeveiligingsmarkt is dynamisch en sterk in beweging. We hoeven alleen maar het nieuws te volgen en worden er dagelijks mee geconfronteerd. We zien technische ontwikkelingen van volledig connected omgevingen (IoT), zelfrijdende auto’s, 3D printing tot op afstand te beheren medische apparatuur.

Wat is de impact van deze ontwikkelingen en incidenten op de uitdagingen voor bedrijven om hun informatiebeveiliging (waaronder cyber security) op orde te krijgen, te houden en bij voorkeur te verbeteren? Welke verschuivingen zien we in de risico’s en controlemaatregelen, waar wordt geld en budget aan besteed en wat zien wij (Lloyd’s Register) hiervan terug in onze auditpraktijk?

5 verbeterdomeinen

Uit onze analyses blijkt dat er 5 veel voorkomende verbeterdomeinen zijn op het gebied van informatiebeveiliging. Om u hierover te informeren hebben we verdiepende publicaties ontwikkeld die u keer op keer meenemen in het verbeterdomein. Met behulp van deze publicaties krijgt een concreet beeld welke risico’s en verbetermogelijkheden er zijn op het gebied van planning, toegangsbeveiliging, kwaliteitsmanagement, beveiliging en bedrijfsmiddelenbeheer.

Meld u aan voor het ontvangen van de publicaties

Vul het onderstaande formulier in en ontvang de komende 5 weken elke week een publicatie in u mailbox. Na het invullen van het formulier ontvangt direct onze marktanalyse met de 5 verbeterdomeinen.

LRQA Sectoren

Planning

  • Risicobeperkende maatregelen
  • Hoe kansen benutten?
  • Informatiebeveiligingsdoelstellingen
LRQA Sectoren

Toegangsbeveiliging

  • Bedrijfseisen toegangsbeveiliging
  • Beheer toegangsrechten
  • Gebruikersverantwoordelijkheden