Arbo en veiligheid

Bedrijven ondervinden op commercieel, wetgevend en ethisch vlak een steeds grotere druk om de risico’s van hun activiteiten te beheren, ook op internationaal niveau. De meeste bedrijven garanderen nu dat ze de geldende wetgeving naleven, maar heel wat ondernemingen zien nu ook de voordelen in van een gestructureerde aanpak van gezondheids- en veiligheidsmanagementsystemen. Wat doet u in uw organisatie aan een gezonde en veilige werkomgeving voor uw medewerkers?

Implementatie van de nieuwe ISO 45001, de internationale norm voor gezondheid en veiligheid op de werkvloer, draagt bij aan een betere werkomgeving. Wanneer u hier mee wilt starten, kunnen wij u hier uiteraard in ondersteunen. Kiezen voor Lloyd's Register betekent dat u samenwerkt met een non-profitorganisatie die investeert in het creëren van een veiligere wereld. Onze technische experts werkten actief mee aan de ontwikkeling van dit nieuwe managementsysteem voor gezondheid en veiligheid op het werk. Als onderdeel van de Lloyd’s Register Group Ltd, die al sinds 1760 actief is op het vlak van veiligheid, weten we waarover we spreken.

Wilt u gratis tips en trick ontvangen en meer weten over de nieuwe norm voor gezondheid en veiligheid op het werk? Wilt u het ziekteverzuim aanpakken en een gezonde en veilige werkomgeving creëren voor uw medewerkers? Meld u zich dan nu aan voor een reeks aan nieuwsberichten met nadere informatie over:

  • De bijlage SL, een gemeenschappelijk kader wat ook als bijlage is geïntroduceerd bij ISO 9001 en ISO 14001,
  • De contextanalyse,
  • De focus op leiderschap en participatie van werknemers binnen deze norm,
  • Identificatie van mogelijke risico's en kansen,
  • Arbokwesties binnen de toeleveringsketen,
  • Migreren van OHSAS 18001 naar ISO 45001, waar te beginnen?
  • Met als afsluiter van deze reeks nieuwsbrieven de 10 meest gestelde vragen die u moet weten over ISO 45001.

Meld u nu aan en download het eerste artikel.

Wat is nieuw? Download dé vergelijkingswijzer

Ontvang een uitgebreide vergelijking tussen OHSAS 18001 en ISO 45001.