LRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risicoLRQA Business Assurance - Beter presteren, minder risico


LRQA Projects

Asset Management

LRQA en Asset Management

PAS55

PAS55 is een richtlijn van het British Standards Institute. Het is een publiek beschikbare norm, die handvatten aanreikt voor optimaal management van Fysieke Assets en infrastructuur.

Wat is PAS55?

PAS55 is een normatief van het British Standards Institute voor modern asset management. Het is een publiek beschikbare norm, die handvatten aanreikt voor optimaal management van Fysieke Assets en infrastructuur. Met name in omgevingen waar de investeringen in assets hoog kapitaal intensief zijn, is deze norm een interessant kader om de effectiviteit van het managementsysteem te verbeteren. De norm besteed aandacht aan duurzame bedrijfszekerheid en aan de relatie tussen financieel investeringsbeleid en technisch onderhoudsmanagement.

Wie gebruiken PAS55?

LRQA heeft ervaring met toetsingen tegen deze norm in diverse omgevingen, zoals grote electriciteit-, gas- en waterproducenten en distributeurs, grote voedselproducenten, infrastructurele projecten, waterschappen etc.

Voordelen van PAS55 door LRQA

  • LRQA heeft aan de wieg gestaan van deze internationaal sterk groeiende norm voor modern asset management, en vandaaruit betrokken geweest bij de eerste invoeringen en toetsingen in de wereld én in Nederland

  • LRQA kan heeft een enthousiaste groep specialisten die u via gap analyses én certificering kunnen ondersteunen, daarbij betrekken wij waar nodig expertise uit de wereldwijde LR group

  • LRQA; een frisse aanpak voor de sector van Energie en Water door een van oudsher internationaal bekende organisatie waardoor uw internationale reputatie ondersteunt wordt.

LRQA dienstverlening

Certificatie- wij bieden PAS55 certificatie en gap analyses aan.